Bedrijfs-, promotie & sportkleding

Bedrijfskleding

Het dragen van identieke en duurzame bedrijfskleding zorgt voor een uniforme en professionele uitstraling. Daarnaast is bedrijfskleding functioneel door de bescherming, hygiëne en comfort dat het biedt aan de drager. Kortom, het aanschaffen van bedrijfskleding is niet alleen een goede investering om de veiligheid en het werkcomfort van je personeel te vergroten, maar ook voor het verbeteren van de uitstraling van je bedrijf.

Je wilt dat je mensen er goed op staan in kleding die uitstraalt waar jullie bedrijf voor staat. Van caps tot jassen en van overhemden tot shorts: wij maken alles in eigen huis in grote en kleine oplages. Dat doen we al veel jaren voor verschillende opdrachtgevers in heel Nederland.

Wil je een uniek design? Wil je jouw huisstijl vertalen naar je kleding? In onze ontwerpstudio zijn we met mensen, software en creativiteit volledig ingericht op kleding en textiel. We borduren, bedrukken en transfereren jouw bedrijfskleding en kijken samen naar wat het beste bij jou en je bedrijfskleding past.

Wij zijn dealer van Dassy Workwear en Santino casual workwear.

Promotiekleding

De kleding van je medewerkers, vrijwilligers of deelnemers beïnvloedt het imago van je evenement of activiteit. Een mooie kledinglijn met logo, naam of tekst straalt uniformiteit uit en oogt professioneel. Promotiekleding is zeer divers in kwaliteit. De frequentie van dragen is van groot belang en daarom hebben wij een breed scala aan types en kwaliteit.

Sublimatie sportkleding

De pasvorm, stof en afvoer van zweet is essentieel tijdens sport. In onze drukkerij produceren en confectioneren wij sublimatie sportkleding die volledig op jouw wensen en eisen aansluit. Heb invloed op de kleuren, logo’s, patronen en afwerking en kies bijvoorbeeld uit een inzetmouw of raglanmouw, een ronde hals of V-hals, een getailleerd model of recht model en uiteraard uit een dames- of herenmodel. De kwaliteit van onze gesublimeerde sportkleding is zo goed dat het ontwerp en de kleuren altijd intact blijven.

In overleg behoort vrijwel alles tot de mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan:

  • sportshirt korte mouw
  • sportshirt lange mouw
  • sportbroek
  • polo
  • bodywarmer
  • jacket

Wil je bestaande sportkleding voorzien van een logo, naam en/of nummer? Dit kunnen wij door middel van zeefdruk, batches, transfers of flex op je sportkleding plaatsen. Je kunt je sportkleding zelf aanleveren of bestellen via ons: alles kan en mag bij Smets.

Werkkleding met logo dakwerken
Werkkleding met logo dakwerken
Bedrukte sportshirts voetbalclub vv Gemert
Bedrukken sportshirts met naam en nummer Gemert Noord-Brabant