Peter Smets

Mijn naam is Peter Smets, directeur/eigenaar van het bedrijf.

Ik ben werkzaam bij Smets sinds 1989, hiervoor was ik werkzaam als automonteur. Mijn ouders Henk & Jannie Smets die het bedrijf zijn gestart in 1975, vroegen mij om in dienst te komen en zo geschiedde in 1989.

Vanaf het begin af aan hield ik mezelf direct met alle facetten binnen het bedrijf bezig, maar vooral was ik veel op de werkvloer te vinden. Vanwege mijn technische achtergrond was ik gelijk geïnteresseerd in alle machines en druktechnieken. Hierdoor kreeg ik er feeling voor hoe we op de juiste manier materialen kunnen drukken en met welke inkten. Binnen het bedrijf was mijn vader verantwoordelijk de voorbereidende werkzaamheden en mijn moeder zorgde voor de orderverwerking en de administratie. Vanaf 2009 hebben Sandra en ik het bedrijf volledig overgenomen en dat bevalt super. Het leukste aan mijn werkzaamheden is om voor ieder product de perfect samenstelling van druktechniek te vinden, zodat we altijd het perfecte eindresultaat krijgen.

Samen met Sandra en mijn 2 dochters wonen we in Gemert. Ik vind het enorm leuk om uitgebreid te barbecueën, maar toch wel mijn grootste hobby is de Rallysport. Zo hebben we zelf helemaal een nieuwe rallywagen opgebouwd. Als ik hier mee bezig ben kan ik lekker ontspannen en even het werk helemaal loslaten.

Peter Smets directeur Smets zeefdruk