Technieken >

TRANSFERS

Transfers. Ken je die? Ze worden ook wel sublimatie transfers genoemd. Een techniek die we al verschillende jaren toepassen, maar die vooral de laatste paar jaar veel gevraagd is. Dat komt omdat de kwaliteit ervan intussen top is. Hoog tijd dus om uit te leggen wat we onder transfers verstaan.

Wat zijn sublimatie transfers

Je kent ze misschien wel van thuis: de vellen papier waar een afbeelding in spiegelbeeld moet worden opgedrukt en die je vervolgens via hitte (met een strijkijzer bijvoorbeeld) op een shirt aanbrengt. Dat zijn transfers. Zo ongeveer vindt ook dat proces hier plaats. Maar dan met een professionele hittepers in plaats van met strijkijzers.

 

Wat zijn de voordelen van deze transfers?

Je krijgt een ongelofelijk strak resultaat. De prints worden één met de kleding. Je voelt geen opdruk.

Met de kwaliteit die wij leveren, kunnen shirts gewoon gewassen en gestreken worden zonder verlies van kleur of kwaliteit.

De prijs: we zijn met Smets Zeefdruk van oudsher heel actief in de motorsport. Het is relatief duur om motorkleding op maat te laten maken. Tenminste: dat was het. Met transfers ondervangen we dat. Voor een relatief voordelige prijs heb je een prachtig tenue. Strak. En op maat.